Перелік товарів за класами
Клас 29
Завантажити перелік у текстовому файлі
М'ясо, риба, птиця та дичина; м'ясні екстракти; законсервовані, заморожені, сухі та приготовані фрукти, овочі та плоди; желе, джеми, варення; яйця; молоко, сир, масло, йогурт та інші молочні продукти; харчові олії та жири
Назва товару | Базовий номер |
---|---|
агар-агар на кулінарні потреби | 290250 |
алое вера, приготоване для споживання людьми | 290172 |
альгінати на кулінарні потреби | 290116 |
андуєт | 290240 |
анчоуси неживі | 290006 |
арахіс оброблений | 290118 |
арахісове масло | 290007 |
арахісове молоко | 290219 |
арахісове молоко на кулінарні потреби | 290187 |
артишоки законсервовані | 290190 |
бекон / сало свиняче | 290076 |
білок яєчний | 290012 |
боби законсервовані | 290123 |
борошно рибне для споживання людьми | 290145 |
бульгогі | 290194 |
бульйони | 290014 |
варення | 290179 |
вержус на кулінарні потреби | 290262 |
вершки [молочні продукти] | 290033 |
вироби з тіста на основі картоплі | 290213 |
вівсяне молоко | 290204 |
водорості червоні законсервовані | 290159 |
голотурії неживі | 290150 |
голубці | 290246 |
горіхи зі смаковими та ароматичними добавками | 290196 |