Клас 32
Зазвичай безалкогольні напої належать до 32 класу, крім напоїв на основі молока, чаю, кави і шоколаду, які належать або до 29, або до 30 класу, залежно від переважного інгредієнта.
Єдиний алкогольний напій у цьому класі - пиво. Пиво належало до цього класу з першої редакції. Всі наступні пропозиції з приводу переміщення пива з 32 класу до 33 класу завжди відхилялися Комітетом експертів Ніццького союзу. На момент впровадження класифікації пиво було включене до 32 класу, оскільки його часто продавали ті самі компанії, які виробляли та/або продавали безалкогольні напої. Його також вважали альтернативою безалкогольним напоям. Загалом, пиво має нижчий вміст алкоголю, ніж більшість напоїв у 33 класі, але слід пам'ятати, що приналежність пива до 32 класу не ґрунтувалася на низькому вмісті алкоголю, а скоріше враховувались способи його реалізації. Тому всі алкогольні напої, крім пива, навіть якщо вони мають низький вміст алкоголю, повинні класифікуватися у 33 класі.
Мінеральні та газовані води також належать до 32 класу як безалкогольні напої, в той час як мінеральні води на медичні потреби належать до 5 класу. Дієтичні напої, призначені на медичні потреби, також належать до 5 класу. Проте слід зауважити, що напої енергетичні безалкогольні, ізотонічні напої та спортивні напої, збагачені протеїном, належать до класу 32, оскільки вони не вважаються медичними.
Фруктові напої та фруктові соки належать до 32 класу як напої для споживання людиною, але товари, такі як лимонний сік та томатний сік, можуть бути покласифіковані в 29 класі, якщо використовуються на кулінарні потреби. Аналогічно, напої на основі рису та сої, крім замінників молока, належать до класу 32, проте замінники молока та напої на основі замінників молока належать до 29 класу.
Як клас безалкогольних напоїв, 32 клас також включає в себе сиропи та інші безалкогольні складники для виготовляння напоїв, включаючи есенції для виготовлення напоїв та безалкогольні фруктові екстракти; спиртові фруктові екстракти належать до 33 класу разом з іншими алкогольними складниками для виготовлення напоїв.