Перелік товарів за класами
Клас 29
М'ясо, риба, птиця, дичина; м'ясні екстракти; законсервовані, заморожені, сухі, несирі фрукти та овочі; желе, повидла, компоти; яйця; молоко та молочні продукти; харчові олії та жири
| Назва товару | Базовий номер | |
|---|---|---|
| U | айвар [законсервований перець] | 290165 |
| E | ajvar [preserved peppers] | |
| F | ajvar [poivrons conservés] | |
| U | алое вера харчове | 290172 |
| E | aloe vera prepared for human consumption | |
| F | aloe vera préparé pour l'alimentation humaine | |
| U | альбумінове молоко / молоко з підвищеним вмістом білка | 290174 |
| E | albumin milk / protein milk | |
| F | lait albumineux | |
| U | альгінати на кулінарні потреби | 290116 |
| E | alginates for culinary purposes | |
| F | alginates à usage culinaire | |
| U | анчоуси | 290006 |
| E | anchovy | |
| F | anchois | |
| U | арахіс оброблений | 290118 |
| E | peanuts, prepared | |
| F | arachides préparées | |
| U | арахісове масло | 290007 |
| E | peanut butter | |
| F | beurre d'arachides | |
| U | бекон / сало свиняче | 290076 |
| E | bacon | |
| F | lard | |
| U | білки [альбуміни] на кулінарні потреби | 290001 |
| E | albumen for culinary purposes | |
| F | albumine à usage culinaire | |
| U | білок яєчний | 290012 |
| E | white of eggs | |
| F | blanc d'œuf | |
| U | боби законсервовані | 290123 |
| E | beans, preserved | |
| F | fèves conservées | |
| U | бульйони [м'ясні відвари] | 290014 |
| E | bouillon / broth | |
| F | bouillons | |
| U | бульйонні концентрати | 290023 |
| E | bouillon concentrates / broth concentrates | |
| F | concentrés [bouillons] | |
| U | варення / повидла | 290079 |
| E | marmalade | |
| F | marmelades | |
| U | вершки молочні | 290033 |
| E | cream [dairy products] | |
| F | crème [produit laitier] |