Клас 29
29 та 30 класи є "класами харчових продуктів". Харчові продукти у 29 класі можуть бути тваринного або рослинного походження, готові або підготовлені до споживання або консервування.
Свіжі овочі та фрукти належать до 31 класу, навіть якщо ці рослини були зрізані або зірвані. Якщо овочі або фрукти підготовлені до споживання або консервування, наприклад, почищені, порізані у салат, заморожені або приготовлені у вигляді пюре, компоту або джему, вони належать до 29 класу.
Певні продукти та напої класифікуються за переважними інгредієнтами. Наприклад, більшість безалкогольних напоїв належать до 32 класу, але напої, вироблені з інгредієнтів, що переважно належать до 29 класу (наприклад, з молока), класифікуються у 29 класі.
Слід зауважити, що продукти, як-от піца та бутерброди (канапки, сандвічі) класифікуються у 30 класі, незважаючи на те, що вони містять інгредієнти, які належать до 29 класу, як-от: сири, шинка, тунець, яйця або овочі. Переважним інгредієнтом цих товарів вважається тісто для піци або хліб, які належать до 30 класу.
Згідно з цим принципом, борошняні кондитерські вироби з начинкою і макаронні вироби з наповнювачами або з начинкою належать до 30 класу, навіть якщо начинка виготовлена з інгредієнтів, що належить до 29 класу. Що стосується готових страв, вони належать до 29 класу або до 30 класу, залежно від переважного інгредієнта.