Клас 32
До 32 класу належать, як правило, безалкогольні напої, крім напоїв на основі молока, кави, чаю, какао або шоколаду, які належать до 29 або 30 класів, залежно від інгредієнта, що переважає.
Єдиним алкогольним напоєм 32 класу є пиво. Пиво належало до цього класу з першої редакції МКТП. Усі пропозиції, спрямовані на переміщення пива з 32 класу до 33 класу, завжди відхилялися Комітетом експертів Ніццького союзу. На момент впровадження МКТП, пиво належало до 32 класу, оскільки його часто продавали ті самі компанії, що виробляли та/або продавали безалкогольні напої. Пиво також розглядалося як альтернатива безалкогольним напоям. Загалом, пиво має нижчий вміст алкоголю, ніж більшість напоїв у 33 класі, але слід пам'ятати, що класифікування пива у 32 класі було прийняте не з огляду на низький вміст алкоголю в ньому, а скоріше з урахуванням каналів його реалізації. Тому, всі алкогольні напої, крім пива, навіть якщо вони мають низький вміст алкоголю, повинні класифікуватися у 33 класі.
Мінеральні та газовані води також належать до 32 класу як безалкогольні напої, а води мінеральні на медичні потреби - до 5 класу. Дієтичні напої, призначені на медичні потреби, також належать до 5 класу, однак слід зазначити, що напої енергетичні безалкогольні, ізотонічні напої та спортивні напої, збагачені протеїном, належать до 32 класу, оскільки вони не вважаються такими, що призначені на медичні потреби
Фруктові напої та фруктові соки належать до 32 класу як напої для споживання людьми, але такі товари, як лимонний сік і томатний сік, можуть належати до 29 класу, якщо вони використовуються на кулінарні потреби. Подібним чином, напої на основі рису та сої, крім замінників молока, належать до 32 класу, але замінники молока та напої на їх основі належать до 29 класу.
Окрім безалкогольних напоїв, до 32 класу належать сиропи та інші складники для виготовляння безалкогольних напоїв, у тому числі безалкогольні есенції для виготовляння напоїв та безалкогольні фруктові екстракти; спиртові есенції та фруктові екстракти спиртові належать до 33 класу разом з іншими алкогольними складниками для виготовляння напоїв.