Перелік товарів за класами
Клас 29
М'ясо, риба, птиця, дичина; м'ясні екстракти; законсервовані, заморожені, сухі, несирі фрукти та овочі; желе, повидла, компоти; яйця; молоко та молочні продукти; харчові олії та жири
Назва товару | Базовий номер | |
---|---|---|
U | айвар [законсервований перець] | 290165 |
E | ajvar [preserved peppers] | |
F | ajvar [poivrons conserves] | |
U | алое вера харчове | 290172 |
E | aloe vera prepared for human consumption | |
F | aloe vera prepare pour l'alimentation humaine | |
U | альбумінове молоко / молоко з підвищеним вмістом білка | 290174 |
E | albumin milk / protein milk | |
F | lait albumineux | |
U | альгінати на кулінарні потреби | 290116 |
E | alginates for culinary purposes | |
F | alginates a usage culinaire | |
U | анчоуси | 290006 |
E | anchovy | |
F | anchois | |
U | арахіс оброблений | 290118 |
E | peanuts, prepared | |
F | arachides preparees | |
U | арахісове масло | 290007 |
E | peanut butter | |
F | beurre d'arachides | |
U | арахісове молоко на кулінарні потреби | 290187 |
E | peanut milk for culinary purposes | |
F | lait d’arachides a usage culinaire | |
U | артишоки консервовані | 290190 |
E | artichokes, preserved | |
F | artichauts conserves | |
U | бекон / сало свиняче | 290076 |
E | bacon | |
F | lard | |
U | білки [альбуміни] на кулінарні потреби | 290001 |
E | albumen for culinary purposes | |
F | albumine a usage culinaire | |
U | білок яєчний | 290012 |
E | white of eggs | |
F | blanc d'?uf | |
U | боби законсервовані | 290123 |
E | beans, preserved | |
F | feves conservees | |
U | бульгогі [корейська страва з яловичини] | 290194 |
E | bulgogi [Korean beef dish] | |
F | bulgogi [plat coreen a base de boeuf] | |
U | бульйони [м'ясні відвари] | 290014 |
E | bouillon / broth | |
F | bouillons |